نشریه بازار ساختمان و تاسیسات

  • صفحه اصلی
  • آرشیو نشریه
  • نمایشگاه ها و همایش ها
    • گزارش تصویری نمایشگاه های برگزار شده ۹۸
    • لیست نمایشگاه های سال۹۹
  • اشتراک مجله
  • بانک اطلاعات ساختمان
    • لیست شرکت های ساختمانی
      • برق
      • تاسیسات
      • معماری و دکوراسیون داخلی
      • درب و پنجره
      • بتن
    • بازار مسکن
    • ساختمان
  • سفارش آگهی
  • ویدئو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • Home
  • اخبار عمومی
  • ممنوعیت ساخت و ساز در اطراف گسل های تهران
 

Sports News

اخبار ساختمان
bsnews1
سه شنبه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ / Published in اخبار عمومی

ممنوعیت ساخت و ساز در اطراف گسل های تهران

ممنوعیت ساخت و ساز در اطراف گسل های تهران 

بهگزارش بازار ساختمان وتاسیسات به نقل از اقتصادآنلاین، محمد شکرچی زاده امروز در نشست خبری سالروز زلزله طبس گفت: ۲۵ شهریور سالگرد زلزله طبس است که نزدیک به ۱۸ هزار نفر در کشور جان خود را از دست دادند. در ایران هر ۱۰ سال یک بار زلزله ای با بزرگای ۷ ریشتر رخ می دهد که همگی آنها خوشبختانه در شهرهای کوچک و زیر ۱۰۰ هزار نفر رخ داده است. اگر زلزله سال ۹۶ سرپل ذهاب که ۶۰۰ کشته داشت در شهرهای بزرگ و یا کلان شهرها رخ می داد، خسارات آن صدها یا هزاران برابر زلزله استان کرمانشاه میشد.

وی با بیان اینکه تأسیسات مهمی مانند بیمارستان ها در زلزله ها از اهمیت بالایی برخوردارند، گفت: متأسفانه زلزله استان کرمانشاه نشان داد که بیمارستان های ما اعم از نوساز و قدیمی ساز، تاب آوری مناسبی در برابر زلزله ندارند. در کشور ما به موضوع تاب آوری بیمارستان ها پرداخته نشده است در حالی که در ژاپن در سال ۲۰۱۹ اعلام شد ۹۵ درصد بیمارستان های این کشور مقاوم است .

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: در فرصتی که در برجام پیش آمد توانستیم ۵۰۰ دستگاه شتاب نگار زلزله را از بهترین تولید کنندگان خارجی خریداری کنیم. تاکنون ۱۰۰ دستگاه شتاب نگار در نقاط مختلف کشور نصب شده است که وضعیت کشور را از نظر تکنونیک خاک، رصد می کند. در قانون برنامه ششم توسعه، دولت مکلف به خرید هزار دستگاه شتاب نگار دیگر شده است. این در حالی است که ژاپن با وسعتی به مراتب وسعت ایران، ۱۰ برابر کشور ما دستگاه شتاب نگار دارد.

شکرچی زاده درباره پیوست ششم آئین نامه مقاوم سازی ساختمان ها در برابر زلزله (آئین نامه ۲۸۰۰)، ادامه داد: در این پیوست امکان مقاوم سازی نماها و دیوارها و دیگر بخش های غیر سازه ای ساختمان نیز لحاظ شده است. در حالی که تا پیش از این آئین نامه ۲۸۰۰ صرفا به مقاوم سازی بخش های سازه ای ساختمان به خصوص اسکلت می پرداخت و خوشبختانه بررسی های ما نشان می دهد ۸۰ درصد اسکلت ساختمان های ساخته شده در سالهای اخیر، این آئین نامه را رعایت می کنند که نمونه آن کاهش شدید تلفات در زلزله سرپل ذهاب به دلیل رعایت این آئین نامه است .

شکرچی زاده درباره حریم گسل های زلزله در کلان شهرها تصریح کرد: حریم گسل های ۵ کلان شهر از جمله تهران تعیین و در شورای  عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسید. حریم های مذکور به شهرداری تهران ابلاغ شده و ساخت و ساز در ۸۱ کیلومتر مربع از شهر تهران برای ساختمان های با اهمیت بالا مانند بیمارستان ها ممنوع میباشد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در خصوص فرونشست، خاطرنشان کرد: یک سوم دشت های ایران در معرض فرونشست با سرعت بالا قرار دارند که دلیل آن بهره برداری بی رویه از آب های زیرزمینی است. این فرونشست ها در جاهایی از کشور که ضخامت سنگ بستر یکسان نیست نمود بیشتری داشته و کل منطقه تحت فرونشست دچار شکستگی و ترک برداری زمین می شود. در تهران نیز نقاطی از پایتخت مانند فرودگاه امام خمینی با فرونشست مواجه هستند که به شهرداری تهران تذکرهای لازم داده شده .

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather

What you can read next

اخبار ساختمان
برج سازها در بازار مسکن
بازار مسکن
مالیات ” بر خانه های خالی “
اخبار ساختمان
افزایش دوباره قیمت مسکن در اوج کرونا

photo_2019-02-20_14-53-36

بازار مسکن

دی پنل

خدمات دپارتمان GISشرکت Z GPI مدیر اجرایی : رضایی 09107880935

خدمات دپارتمان GISشرکت Z GPI مدیر اجرایی : رضایی 09107880935

خدمات دپارتمان GISشرکت Z GPI
مدیر اجرایی : رضایی 09107880935

آمار بازدید سایت

  • 0
  • 39
  • 978
  • 5,412
  • 21,970
  • 3,114,077

منو

  • صفحه اصلی
  • آرشیو نشریه
  • نمایشگاه های ساختمانی و همایش ها
  • اشتراک مجله
  • بازار
  • سفارش آگهی
  • درباره ما
  • تماس با ما

اطلاعات تماس

تلفن : 02166372603
02166898981
02166361534
فکس : 02166898981
ایمیل: bazaretasisat@gmail.com
آدرس: جنوب غربی بزراگراه نواب (لاین کندرو) بعد از پل امام خمینی ، خیابان گلهای یکم ،خیابان ده متری گلکار نبش کوچه هامون ، پلاک 2 ، ط 3

ساعت کاری

ساعت کاری نشریه هر روز از ساعت 9الی17
پنجشنبه ها 9الی 13

تمامی حقوق وب سایت برای نشریه بازار ساختمان محفوظ است.

TOP